Home > Dae Error > Dae 7401 Pro Tools Error

Dae 7401 Pro Tools Error

Contents

So not exactly a fix but a work around! Is it your system drive? New Reply Facebook Twitter LinkedIn Google+ Reddit Search Forums Topic: Backups Controllers Hardware Synthesizers and Keyboards Mac MIDI / Sequencers Modular Synthesizers Music Production Software PC Performance in Electronic Music Please read our Terms of Use, Privacy Policy, and Phone Recording Policy. his comment is here

digi002rackDigi001Digi002Digi002RMBoxDigidesign Customers Also Viewed How do I use the ElevenRack through the digital i/o of another audio interface?I can't use my Digi002 or 003 for iTunes or other application playback in Were you able to resolve it? So I'm happy - thanks for answering!

Avid Pro Audio Community How to Join & Post Community Terms of Use Help Us Help You Knowledge Base Search Community Search Additional Resources Avid

The Plugin Could Not Be Made Active Because A Dae Error Was Encountered Error 7054

Related Articles How do you rate this document? |vote=None| Processing... (Average Rating: No Rating) Searching criteria Your question typed: Filters : All Filters Products : All Products Types of documents : Links | Press Releases Sweetwater0% Interest for 24 Months! login: join with facebook The No.1 Website for Pro Audio The No.1 Website for Pro Audio Join Forum Home Today's Posts Mark Forums Read Events Competitions Where before the Plug-in was showing up in the list but wasn't instantiating, now each time I start up PT I get this message: The program can't start because MSVCR90.dll is

I've been trying to find a solution for this but the best I could get was to run PT as an administrator, but that didn't work. Musicians First. Specs: PT10 10.0.1 Windows 7 64bit Home Premium i7 2600 @ 3.40ghz 16gb RAM Joe M View Public Profile Send a private message to Joe M Find all posts by Joe Contact Us - Home Pond - Archive - Privacy Statement - Terms of Service - Top Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com Store

Remove the plug-in from the Pro Tools Plug-Ins folder and reinstall the plug-in. 7401daeerrorpro toolsAvid Customers Also Viewed How do I install and setup my Avid Pro Tools Control?Quick Tips for Links | Press Releases Sweetwater0% Interest for 24 Months! X Vs Y Similar Threads Thread Thread Starter / Forum Replies Pro Tools HD1 plugin System usage in a Mac Pro kieran kelly / Music Computers 4 6088 error in 7.3.1 you could check here I'm on W7 Pro 64-bit, and ENGINE works just fine in standalone.

When dragging a Capture in progress clip to and editor from Interplay window an error pops up "Exception: StreamingPlayConsumer::Executive Timeout. It is kind of dodgy but it does the job. Does anyone have any ideas on how I could maybe fix this? PT RUNS on 64-bit systems, but it's still a 32-bit program and needs 32-bit plugs.

Dae Error 7054

Give us a call (800) 222-4700 Español: (800) 222-4701 Fax: (260) 432-1758 Email us Sweetwater 5501 U.S. Password Register FAQ Today's Posts Search Search Forums Show Threads Show Posts Tag Search Advanced Search Go to Page... The Plugin Could Not Be Made Active Because A Dae Error Was Encountered Error 7054 Learn more Special Deals! Aae Error User ProfileView All Posts by User You cannot post new threads in this forum.

Sign up for weekly email offers: Learn more Easy Financing* We'll help you get the gear you need! this content Then wrap the VST through Vst To Rtas Adapter V2.11 (that process is addressed in the program manual). But Disc Access Errors like these imply a problem with accessing your HD in one way or the other. So I did a complete uninstall of the plug-in, updated it to the latest patch and installed it while the UAC was disabled and running PT as an admin.

To enable all features please LoginorRegister. It works standalone. Options Email this threadWatch this threadPrint this thread » NormalThreaded Posted on Sun, Oct 06 2013 17:11 by Arnold Veeman Joined on Wed, Jan 18 2006, kloosterburen, Posts 79 Hi,Last week weblink After doing this now I have a dfferent problem.

Need Help? Learn more Special Deals! You cannot edit your posts in this forum.

Page 1 of 2 1 2 > Thread Tools Search this Thread Display Modes #1 09-26-2012, 02:14 PM Joe M Member Join Date: Aug 2012 Location: Ireland

Article #29091 Updated on Apr 27, 2007 at 12:00 AM This likely means it is not finding an XRS file critical for loading the plugin, it has been damaged or lost. Best Service support has been utterly worthless. After searching for data on the -7401 issue in Avid's database I didn't come up with anything that hadn't already been addressed in this thread: https://www.gearslutz.com/board/music...oxford-eq.html I tried everything suggested there Follow us on inSync Facebook Twitter YouTube Instagram FREE Catalog and other Sweetwater publications!

XThread Tools Show Printable Version Email this Page Search this Thread Advanced Search Vienna Symphonic Library LOG-IN LANGUAGE NEWSLETTER BASKET English German Your Basket contains the following items: Your Basket is my specs: Intel i7-2600 16gb RAM Windows 7 Home Premium 64 bit 1 Share Quote 7th February 2013 #2 jfalgoust Gear interested Hello Joe, I have had the same Gear Repair & Refurbishing New Parts Pedals Schematics & Service Manuals Spare Parts Film Post - Controllers/Hardware Post - Editing Post - Encoding Post - Mixing Post - Plug-ins Post - check over here All Rights Reserved.

Learn more » Log In Create Account Wish List Order Status (800) 222-4700 Email Español: (800) 222-4701 Cart Shop iOS/iPad iOS/iPad iPads iPods iOS Interfaces iOS MIDI Interfaces iOS Guitar Interfaces/FX User ProfileView All Posts by User Posted on Wed, Nov 13 2013 09:42 by marnix Joined on Tue, Mar 16 2004, Vienna, Posts 838 Hello Arnold, Hello gs-dk, I could and then: Pro Tools could not load the following plug-ins either because no valid authorization could be found, the ilok key was not connected or the plug-in was damaged: Engine 2.dpm By using this site, you agree to our use of cookies.

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave albee1952 View Public Profile Send a private message to albee1952 Find all posts by albee1952 #6 10-16-2012, 02:58 AM Last Updated : October 25, 2009 Products Affected : DAE error -7401 when opening a session in Pro Tools (OS X). Seems to work fine. Allbaldo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-14-2005 10:38 PM DAE error 7401 Shame69 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-04-2005

Repairs Contact Tech Support Return Policy Free Shipping Policy Shipping & Delivery Times SweetCare Remote All Help Topics SweetCare Knowledge Base Mac/PC Optimization Pro Tools Resources Creation Station Resources Repairs Contact Neruk / Rap + Hip Hop engineering & production 1 Using outboard effects with Pro Tools BreakonThru5 / Music Computers 1 Pro Tools Mix & OS 10.3.9? After that it opens up just fine in pro tools with no issues!