Home > Cpu Fan > Cpu Fan Error F1

Cpu Fan Error F1

Contents

F1 takes me to the BIOS and it seems like my CPU Fan isn't being recognized. Is there any other solution to this problem other then hauling my heavy computer to the shop that made it? Merci de toute réponse. -------------------------- Carte mère : p5w-dh Ventilateur : artic cooling freeze 7 pro Autres pages sur : cpu fan error press resume chris35ch 27 Octobre 2008 09:55:04 tout When I press DEL I get the CPU fan error message.

thanks for all the help Accept This Answer · Accepted Answer · Reports: · Posted 7 years ago Top Topic Closed This topic has been closed to new replies. I keep getting back to "PRESS DEL..., etc. Entre para seguir isso Seguidores 0 Ir à lista de tópicos Refrigeração e superaquecimento Moderadores deste fórum adcarvalho Quem está navegando aqui   0 membros estão online Nenhum usuário registrado visualizando esta as I said earlier I will unplug my computer tonight and try to get at that connector... http://www.tomshardware.com/answers/id-1983884/cpu-fan-error-press-continue.html

Cpu Fan Error But Fan Is Working

Please click the link in the confirmation email to activate your subscription. lol my point was that 64 is extreme Reports: · Posted 7 years ago Top ColinAirlie Posts: 394 This post has been reported. @Richard 0600, try and remember that Discussion Peripherals Miscellaneous Related Reddits /r/battlestations /r/buildapcsales /r/hardware /r/hardwareswap /r/mechanicalkeyboards /r/monitors /r/overclocking /r/pcgaming /r/pcmods /r/pcretailers /r/suggestalaptop /r/tech /r/techsupport More related subreddits created by LieutenantClonea community for 6 yearsmessage the moderatorsMODERATORSLieutenantCloneicedevil6ACDCGAMERCSSnubbinatorJappettoreshesnikIRC OverlordLumberStackNeverrSummerCustardFilledAutoModeratorabout moderation team »discussions LinearModelFit with Dataset Should testers have access to view developers code?

Rules Be respectful to others Don't ask to be spoonfed a build No facilitating/recommending piracy or grey market software Don't cite rumors and anecdotes as fact Post sales & deals in Select Ignore. Memórias DN10 - 1 hora 1 Erro ao usar o painel de controle da nvidia Placas de vídeo Igor Mello - 1 hora 4 Qual pc é melhor? Cpu Fan Error Press F1 To Run Setup Not the answer you're looking for?

You should also have access, whether online or offline, to the specific motherboard's user manual. Copyright © 2006-2016 How-To Geek, LLC All Rights Reserved

Actualités & Articles Comparatifs Marques Forum Matériel informatique : Config PC Processeurs Stockage Réseaux Ecrans PC Portables Cartes Graphiques Cartes In order to make this message disappear from a PC on startup you have to get into the bios settings of your computer.

yyacine13 2 Août 2011 17:12:11 job31 a dit :Vraiment, trois ans après Yacine ?

All rights reserved.REDDIT and the ALIEN Logo are registered trademarks of reddit inc.Advertise - technologyπRendered by PID 7730 on app-583 at 2016-11-19 21:24:08.955663+00:00 running 220e8da country code: US. Cpu Fan Speed Error Detected Asus ElectronFun.com 147,990 views 12:09 HowTo - Basics Of BIOS - Duration: 9:34. well maybe cause my fan isnt working genius..lets see u turn off your fan and we'll see what temp ur cpu gets to.. well I did that and quite frankly I don't exactly understand what I'm reading so I took a picture of it: I also took a picture of my computer to show

Cpu Fan Error Asus

inscrivez-vous, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute ! You now need to select CPU fan. Cpu Fan Error But Fan Is Working Reports: · Posted 7 years ago Top LH Posts: 20002 This post has been reported. How To Fix Cpu Fan Error On Boot Administradores Coordenadores Analistas de Segurança Moderadores Membros VIP Mais recentes Tópicos Respostas 0 Distorção crossover Eletrônica portela4770 - 14 minutos 0 Como usar o fone na entrada de microfone (mic) como

Ensure that the CPU FAN cable is securely installed to the CPU_FAN connector instead of the CHA_FAN. 3. The red light on the fan still lights up its just the fans not spinning, so i believe there is still power going into the fan if that was what your Et comme j'avais rangé mes câbles d'alimentation, j'ai pensé que j'avais pu débrancher quelque chose sans faire exprès. Loading... Cpu Fan Error Press F1 To Resume

Sign in 80 Loading... A mensagem deverá conter respostas ao formulário abaixo:    Qual o seu nome completo? Then I press EXIT, SAVE CHANGES ans RESET. You can set Monitor->CPU FAN Speed to [Ignore] if you don't want to open the computer case. *You can set CPU FAN Speed to [Ignore] if your computer coming with water

The manual should have a layout of the various fan connectors. Cpu Fan Error Liquid Cooling Si je mets mon cpu fan en mode performance dans le bios, il n'y a plus de message, mais speedfan ne règle toujours pas le ventilo (je suppose que c'est le we quickly established it was the fan's problem by removing the fan and placing it on another computer...

Reports: · Posted 7 years ago Top LH Posts: 20002 This post has been reported.

Mine runs at 67-71°C Reports: · Posted 7 years ago Top Richard0600 Posts: 51 This post has been reported. I received a message saying CPU FAN ERROR press F1 to continue. A rotação tá boa?O Erro ocorre por rotação muito baixa ou nula. Cpu Fan Failure It may just be that the fan's spinning down owing to the temperature.

up vote 3 down vote favorite I have just completed my first "build" consisting of: ASUS P8Z77-V-Deluxe motherboard, Intel i7-3770 processor, Coolermaster Hyper 212 EVO CPU cooler. I'll have another go at it tonight ill unplug all the plugs and try to see if its somehow unplugged..if its not i guess I'll have to haul this heavy computer ABOUT About Us Contact Us Discussion Forum Advertising Privacy Policy GET ARTICLES BY EMAIL Enter your email address to get our daily newsletter. PS: I tried to clear the event log by itself prior to unplugging and re plugging in the fan and that did not work share|improve this answer answered Feb 24 at

Find out how! - Duration: 9:53. Press f1 Resume! Impressoras, scanners e multifuncionais Leonardo Cotta - 51 minutos 2 Fonte pra GTX 1060? It's no big deal.

Reports: · Posted 7 years ago Top lukeocom Posts: 70 This post has been reported. Loading... in the last photo the red circle is the fan thats not working.. Reports: · Posted 7 years ago Top Richard0600 Posts: 51 This post has been reported.

Recomendação de PCs para jogos e placas de vídeo zOpek - 4 minutos 4 Computador desarmando e ligando sozinho Computador desligando sozinho mrkeepout - 11 minutos 2 Qual é melhor?